Kijk voor de meest actuele informatie op onze facebook event pagina

Hier deelt Single SuperMom nieuws, blogs, video’s, interessante artikelen en winacties. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Sluit je dan aan bij ons Facebookpagina.

3 weeks ago

SingleSuperMom

Single SuperMom organiseert op 22 september een gratis bijeenkomst voor single moms en hun kinderen bij Ballorig! Jouw kinderen spelen terwijl jij andere single moms ontmoet.Jullie zijn van harte welkom, samen met je kinderen. Single SuperMom zorgt voor iets lekkers en uiteraard de gezelligheid.

Datum: zaterdag 22 september 2018
Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Speelhal Ballorig, Mississippidreef 22
3565 CG Utrecht

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar event@singlesupermom.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

SingleSuperMom

Single SuperMom organiseert op 23 september een gratis bijeenkomst voor single moms en hun kinderen bij speelhal Piratenland! Jouw kinderen spelen terwijl jij andere single moms ontmoet.

Jullie zijn van harte welkom, samen met je kinderen. Single SuperMom zorgt voor iets lekkers en uiteraard de gezelligheid.

Datum: zondag 23 september 2018
Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Kleine Schelluinsekade 3 4204 TZ Gorinchem

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar event@singlesupermom.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

SingleSuperMom

Startende Single Moms (ondernemers) kunnen gratis gebruik maken van training- en werkruimten bij Single SuperMom.
Reserveren van een van de ruimtes gaat middels een verzoek aan event@singlesupermom.com of te bellen met Diana Sardjoe ‭+31 6 15 58 08 16‬.
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

SingleSuperMom

Ik wil jou graag iets vragen. Ik, of eigenlijk Stichting Single SuperMom, is genomineerd voor'Amsterdammer van het Jaar'. Een belangrijke prijs met veel media aandacht.
Negen jaar geleden heb Ik Single SuperMom opgezet en sindsdien zet Single SuperMom zich in voor de verbetering van de positie van alleenstaande moeders, met name op het gebied van armoede en netwerk. Single SuperMom is het grootste landelijke platform voor alleenstaande moeders en ziet de nominatie als een cadeau, de welverdiende erkenning voor ALLE alleenstaande moeders; de meest dappere vrouwen van de wereld!
Of ik nu wel of niet 'Amsterdammer van het Jaar' ga winnen; 2018 wordt ons jaar. Single SuperMom zal in 2018 verder gaan met het uitrollen van een landelijk netwerk en we hopen eind 2018 weer een Single SuperMom #December te kunnen aanbieden.
Wat ik je wil vragen is of je iets leuks of belangrijks over Single SuperMom wil plaatsen op www.facebook.com/amsterdammervanhetjaar/posts/1577683648956827, het bericht wilt delen en om op ons te stemmen (dit kan pas vanaf 2 januari 2018). Want als we winnen betekent dit weer veel aandacht voor alle Single Moms. Ik zal je tegen die tijd nog even een berichtje sturen en ook vragen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Het zou fijn zijn als je ons op deze manier wilt helpen, want dit netwerk ben ik met heel veel liefde en passie begonnen voor alle moeders!
Liefs, Eva Yoo Ri BrussaardMaak kennis met Eva Yoo Ri Brussaard van Stichting Single Super Mom, een van de tien genomineerden. Gister stond zij met een mooi interview in stadsblad De Echo. Heb je 't gemist? Lees dan snel verder!

Ze is ervaringsdeskundige, Eva Yoo Ri Brussaard weet als geen ander wat je als alleenstaande moeder doormaakt. ‘Wanneer je trouwt beleef je vaak de gelukkigste periode van je leven, wanneer je er alleen met kinderen komt te staan een verdrietige periode, vertelt ze.

Negen jaar geleden is ze begonnen met de Stichting Single Super Mom, een community voor alleenstaande moeders. Ik was net 23 jaar, had geen netwerk en maakte me zorgen om de toekomst van mij en mijn zoon. Door het vertrek van mijn partner ervoer ik een ellendige periode. Het doel is om vrouwen economisch zelfstandig te maken zodat ze kunnen participeren in de maatschappij. ‘Ik ken alle facetten van het alleenstaande moederschap. Als je er niets aan doet, blijf je in de ellende zitten.’

Obstakels

Amsterdam telt zo’n 40.000 alleenstaande moeders. ‘Daar zijn ongeveer 100.000 kinderen bij betrokken. De armoede is in deze groep het grootst’, weet Brussaard. ‘Moeders hebben vaak nog te maken met veel obstakels. Ze hebben vaak geen netwerk, leven geïsoleerd, ze hebben niet alles op de rit en hebben vaak nog verdriet om de nieuwe situatie. Alleenstaand moederschap is zelden een bewuste keuze. Daarnaast is het sowieso pittig om alleenstaande moeder te zijn, want je doet de taken die je normaal met z’n tweeën doet in je eentje. Je kunt nooit ziek zijn of een offday hebben.’

Bij Single Super Mom in de Rijnstraat, kunnen deze moeders terecht om elkaar te ontmoeten, is er inloop en krijgen zij de kans om verschillende workshops te doen om zichzelf te versterken en waardoor ze zichzelf kunnen ontwikkelen naar economische zelfstandigheid.

Ervaringen

De stichting werkt niet alleen op stadsbreedte maar heeft in elk stadsdeel een wijkcoördinator waarmee ze contact hebben. ‘Zo creëren we op wijkniveau netwerken waar de drempel laag is om elkaar te ontmoeten. Moeders die alleen zijn hebben veel aan elkaar, ze wisselen ervaringen uit en geven elkaar advies. Ze hoeven niets uit te leggen, want ze weten allemaal hoe het is. We hebben al heel veel moeders geholpen en het is ook voor de kinderen fijn om een blije moeder te hebben. Ze is tevens een rolmodel voor haar kind. Het geluk van de moeder staat bij ons voorop. Iedereen is geboren met een talent, met iets moois en als je daar gehoor aan geeft, ben je ook gelukkig.’

Zoals bij elke stichting krijgt ook Single Super Mom een kleine subsidie, wordt er veel met vrijwilligers gewerkt en is het huren van de ruimte altijd onzeker. Maar eigenlijk is er altijd geld te kort en is het de eindjes aan elkaar knopen. ‘Alles wat hier staat is door vrijwilligers gedaan uit ons eigen netwerk. Doordat je de passie met ze deelt, heb je de motivatie en herkenning. En single moms maken tijd voor vrijwilligerswerk’, lacht Brussaard.

Verbinden

Dat Single Super Mom een steun is voor veel alleenstaande moeders is duidelijk. Alleen al op facebook zijn er meer dan 30.000 moeders verbonden aan Single SuperMom.

‘Bij ons staat de vraag centraal wat we voor elkaar kunnen betekenen om het leven van moeders en hun kinderen beter te maken. Toen ik er alleen voor stond met mijn kind, heb ik mezelf verplicht om er een mooi leven van te maken.’

Eva Yoo Ri Brussaard hoopt dat ze met haar stichting kan bijdragen om gelijke kansen, meer gelijkwaardigheid, emancipatie en economische zelfstandigheid voor alleenstaande moeders te creëren. ‘Ik hoop dat er met meer compassie wordt gekeken naar alleenstaande moeders.’ En hoopt met haar passie ook een inspiratie te zijn voor alleenstaande moeders ‘Als je in jezelf gelooft, kan je veel meer dan je denkt’.
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

SingleSuperMom

Met heel veel liefde heb ik in 2008 Single SuperMom opgezet en zet ik me elke dag weer in om alleenstaande moeders een platform te bieden voor oppas, vriendschap, advies of andere hulp. WE hebben inmiddels meer dan 30.000 likes op facebook, een ontzettend actieve besloten groep en honderden moeders die naar onze evenementen komen. En bereiken moeders door het hele land. Ik ben jullie meer dan dankbaar voor jullie steun, betrokkenheid en liefde naar Single SuperMom en elkaar. Vandaag ga ik het vieren! Heel erg bedankt 💗💗💗
Liefs Eva
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

SingleSuperMom

Ken of ben jij een Single Mom uit Haarlemmermeer die opziet tegen de dure decembermaand? Single SuperMom helpt! Wij willen 1.000 kinderen een mooi decembercadeau (bol.com cadeaukaart twv 20 euro per kind) geven. Moeders onder of op de armoedegrens zijn morgen welkom het bijwonen van onze bijeenkomst en registeren voor #December. Schrijf je in via singlesupermom.nl/event/bijeenkomst-haarlemmermeer/. In de reacties hieronder zie je de flyer met meer informatie over #December.
Tot morgen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

12 months ago

SingleSuperMom

Workshop Zelfliefde & registratie #December

Liefde voor jezelf en zelfvertrouwen zijn belangrijk. Want wanneer je een positief zelfbeeld hebt, voel je je sterker en kun je beter goede beslissingen nemen. Je maakt minder foute keuzes en word gelukkiger. Als alleenstaande moeder is het extra belangrijk aandacht te besteden aan jezelf. Dit is namelijk iets dat er snel bij inschiet in het drukke en hectische moederschap en alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Maar als je in jezelf gelooft en ook tijd voor jezelf vrij maakt, dan kun je tevens een betere moeder zijn voor je kinderen. Je geeft je kinderen het goede voorbeeld en door energie in je eigen welzijn te steken, krijg je ook meer energie om er voor je kinderen te zijn. Deze workshop gaat over zelfliefde en zelfvertrouwen. Moeders worden gestimuleerd (weer) positief over zichzelf na te denken en weer mogelijkheden voor zelfontplooiing te ontwikkelen. Meer zelfvertrouwen maakt ze tevens weerbaarder voor tegenslagen in de toekomst.

Waar en wanneer:
Panfluitstraat 14, Almere
dinsdag 31 oktober van 10:00 tot 12:30

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan almere@singlesupermom.com

We hopen je te zien!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Feestelijke opening Single SuperMomhuis in Den Haag

Kom op woensdag 27 september naar de feestelijke opening van het Single SuperMomhuis in Den Haag.
Het Single SuperMomhuis is dé plek waar single moeders elkaar kunnen ontmoeten, en waar leuke en inspirerende activiteiten worden georganiseerd, speciaal voor jou!

Toegang is gratis na aanmelding via singlesupermom.nl/event/opening-denhaag/ , dus meld je aan en kom gezellig kennis maken. De lunch staat voor je klaar en je kinderen zijn ook van harte welkom.

Hopelijk tot de 27e!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Single SuperMom organiseert op zaterdag 23 september een playdate voor alleenstaande moeders en hun kinderen! Jouw kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij andere alleenstaande moeders ontmoet. Kom gezellig kennismaken, sfeer voorproeven, samen eten, ervaringen uitwisselen en dat terwijl de kinderen heerlijk samen kunnen spelen!

Toegang is gratis, maar meld je wel even aan! Aanmelden kan via: info@singlesupermom.com of www.facebook.com/events/125928454707162/?ti=icl

Tot 23 september 12.00 Vlasbaan 7 in Leiderdorp
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Single SuperMom organiseert op zaterdag 16 september een playdate voor alleenstaande moeders en hun kinderen! Jouw kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij andere alleenstaande moeders ontmoet. Kom gezellig kennismaken, sfeer voorproeven, samen eten, ervaringen uitwisselen en dat terwijl de kinderen heerlijk samen kunnen spelen!

Toegang is gratis, maar meld je wel even aan!

Aanmelden kan via: info@singlesupermom.com of
www.facebook.com/events/1222029667896164/?ti=icl
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Single Mom, heb jij het niet breed?
Single SuperMom organiseert de Pak Je Kans-lunch waarin al deze voorzieningen worden besproken. Zo krijg je meteen inzicht waar je recht op zou kunnen hebben.
En dat allemaal tijdens een heerlijke gezamenlijke lunch, waar je andere alleenstaande moeders kunt ontmoeten.
Kom dus naar de Pak Je Kans-lunch!

Aanmelden kan via: singlesupermom.nl/pakjekans-gorinchem/

Locatie:
Dorpshuis De Elzenhof
Irenelaan 40
4213 CR Dalem

We hopen je op 2 september te zien!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Ontdek alle mogelijkheden voor jou en je kind in Tilburg!

Op zaterdag 26/8 organiseert de Stichting Single superMom van 12u tot 16u een super leuk en gezellig gratis evenement met heerlijke lunch bij MFA het Kruispunt. We hebben tal van leuke activiteiten deze middag waaronder: Ooms met een Zumba clinic, jongerenwerk R-newt, een visagiste, kindereiland en een springkussen.
Tevens zijn voor informatie aanwezig o.a. Sagenn, Inpulls en Menss. Ook is er de mogelijkheid kennis te maken en te netwerken met andere alleenstaande moeders en vrijwilligers.

Een geweldige middag voor alle Single mama's en haar kind(eren) die je zeker niet mag missen!
Meld je aan op de Facebook site of via de onderstaande link. Tot de 26:)!

Locatie: MFA Het Kruispunt, Sinopelstraat 1 in Tilburg
Tijd: 12.00 - 16.00
singlesupermom.nl/pakjekans-tilburg/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

ZOMERFEEST AMSTERDAM
Heb jij je al aangemeld voor het Single SuperMom Zomerfeest dat deze zaterdag 15 juli plaatsvindt op de Rijnstraat 208 in Amsterdam?!
Het wordt een middag vol gezelligheid, contact met andere alleenstaande moeders, leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijke zomerse catering, beauty en nog veel meer...!
GRATIS toegankelijk voor alleenstaande moeders & kids!
Meld je aan via singlesupermom.nl/event/single-supermom-verbindt-zomerfeest-amsterdam/
Wij hebben er zin in, tot zaterdag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

HOERA! We gaan 8 juli van start in gemeente Breda.
Single SuperMom organiseert een gezellige kennismakings lunch in Joepi voor alleenstaande moeder en kids.
Tussen 12 en 12.30u zijn jullie welkom voor een gezamenlijke ontvangst. Kom gezellig kennismaken, samen eten, ervaringen uitwisselen enz. terwijl de kids spelen.
Toegang is gratis na aanmelding.
We hopen je snel te zien!

www.facebook.com/events/1897136467224835/?ti=icl
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Happy fathers-day for all Single Parents pulling double duty 💕 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Fijne moederdag Single Moms!

Life doesn't come with a manual, it comes with a mother.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Fijne Moederdag namens team Single SuperMom 💗 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Single SuperMom Start nu ook in Zaanstad 💗Zaterdag 13 mei willen we onze eerste bijeenkomst organiseren. Kom jij ook gezellig kennismaken met Single SuperMom? Kinderen spelen terwijl moeders elkaar ontmoeten. Wil je meehelpen, meedenken, flyers verspreiden enz., meld je aan via deze link: www.facebook.com/groups/782077798617910/?ref=ts&fref=ts
Of stuur een email naar jobs@singlesupermom.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Super leuk nieuws! We gaan van start in een aantal nieuwe gemeenten! Deel en laat alle alleenstaande moeders in jouw netwerk weten dat ze Single SuperMom binnenkort ook in gemeente Zaanstad, Utrecht, Gorinchem, Tilburg, Breda en Haarlemmermeer kunnen vinden!
Zie evenementen op Facebook en op de website voor meer info en om je aan te melden voor een activiteit. En.. Save the date!
Agenda op de website: singlesupermom.nl/event/
En op Facebook: SingleSuperMom
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Overzicht van de activiteiten van Single SuperMom in Amsterdam, zie evenementen op Facebook en op de website voor meer info en om je aan te melden voor een activiteit. Deel en laat alle alleenstaande moeders in jouw netwerk weten dat ze langs kunnen komen op de Rijnstraat 208 in Amsterdam!
Agenda op de website: singlesupermom.nl/event/
En op Facebook: SingleSuperMom
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

SingleSuperMom

Fijne paasdagen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom
View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom
View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Het is vandaag 8 maart, Internationale vrouwendag! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Happy Valentine! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt woensdagochtend 8 maart 2017, ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, onze bijeenkomst in Amsterdam. Koningin Máxima zal het startsein voor onze empowerment trainingen geven.

Voor meer informatie over ons besloten Internationale Vrouwendag Event kun je contact opnemen met event@singlesupermom.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Voor moeders in Almere is er nu Single SuperMom Werkt: het verwezenlijken van dromen & ambities plús het bereiken van economische zelfstandigheid. Single SuperMom heeft het traject Werkt! in het leven geroepen om moeders die een baan zoeken te ondersteunen bij hun ambities. Single SuperMom Werkt biedt

- Een sportabonnement voor 5 maanden
- Seminar 1. Profilering via Social Media
- Seminar 2. Jij en jouw droombaan
- Seminar 3. Jouw onvergetelijke CV
- Seminar 4. Personal Branding
- Seminar 5. Een indrukwekkend sollicitatiegesprek
- Fotoshoot inclusief visagie

Onze professionals staan jullie gedurende het hele programma bij met adviezen en ondersteunende informatie. Bovendien biedt de groep van single moms elkaar de nodige steun,niet alleen als collega-deelnemers maar ook als moeder. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar almere@singlesupermom.com of hieronder reageren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Single SuperMom Tilburg 🌟 Wij gaan ervoor dus Single Moms Sluit je aan! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Voor moeders in Almere!

Single SuperMom Ondernemen: het verwezenlijken van dromen & ambities plús het bereiken van economische zelfstandigheid

Het starten van een eigen onderneming biedt een goede mogelijkheid aan alleenstaande moeders om financieel onafhankelijk te worden. Immers, als ondernemer heb je veel vrijheid om je eigen dag in te delen, erg handig bij het managen van een gezin. Een eigen bedrijf zorgt niet alleen voor een eigen inkomen, maar het biedt tegelijkertijd vrouwen de kans om hun droom te verwezenlijken.

Single SuperMom heeft het traject Ondernemen in het leven geroepen om moeders die een eigen bedrijf willen beginnen (of al zijn begonnen) te ondersteunen bij hun ambities. Het starten van een eigen bedrijf is geen makkelijke opgave, en al zeker niet voor alleenstaande moeders. Het doel van onze bijeenkomsten is vrouwen die voor zichzelf willen beginnen de weg te wijzen en een steun in de rug geven. De kans dat de onderneming slaagt zal hierdoor aanzienlijk toenemen.

We bieden een traject waarin we vrouwen de tools aanbieden die ze nodig hebben bij het starten van een eigen bedrijf. Onze professionele ondernemers staan ze gedurende het hele programma bij met adviezen en ondersteunende informatie. Bovendien biedt de groep van single moms elkaar de nodige steun, niet alleen als collega-ondernemer maar ook als moeder. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar almere@singlesupermom.com of hieronder reageren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Happy New Year Single Moms! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Lieve Single SuperMoms,

Bedankt! 2016 was een fantastisch jaar via onze besloten groep en tijdens onze bijeenkomsten vormen we met duizenden vrouwen een krachtige en unieke community, die elke dag groter wordt. Single SuperMom is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest actieve netwerk voor alleenstaande moeders. Maar wij blijven onze activiteiten in de komende jaren uitrollen naar andere plaatsen in Nederland.
We zijn blij in het nieuwe jaar te kunnen starten in Amersfoort, Tilburg en Rotterdam en landelijk met e-trainingen.
Wij zijn erg blij met jullie support en we hopen je snel online of op een van onze bijeenkomsten te ontmoeten.❤

Single SuperMom wenst jullie allemaal een hele goede jaarwisseling en een fantastisch 2017 🎉

Liefs, Team Single SuperMom

youtu.be/K1qSxRfPhZsSingle SuperMom is het grootste en meest inspirerende netwerk voor Single Moms. Organiseer samen met ons of bezoek onze innovatieve en inspirerende bijeenkom...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom
View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom

Happy Christmas to you all! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

SingleSuperMom
View on Facebook