Ga naar het profiel van het forumlid. Onder haar profielfoto staat een envelop icoon. Als je hierop klikt, kun je diegene een bericht sturen.

Je kunt een profiel aanmaken zonder gebruik van een profielfoto. Houd er wel rekening mee dat de kans groter is dat je minder contact maakt of respons krijgt wanneer je geen profielfoto plaatst.

Wanneer je inlogt, zie je onder het inlogvenster de keuzemogelijkheid om ingelogd te blijven. Wanneer je hier een vinkje plaatst blijf je ingelogd, ook wanneer je het forum tijdelijk verlaat. Lukt dit niet? Kijk dan op je telefoon/desktop of je cookies hebt uitgeschakeld. In dit geval kunnen inloggegevens niet bewaard worden.

Op SingleSuperMom.com staat aan de rechterkant in het inlogvlak de button ‘Wachtwoordhulp’. Wanneer je hier op klikt, wordt er gevraagd om je gebruikersnaam en/of e-mailadres. Vul deze in en klik op ‘Reset mijn wachtwoord’. Er wordt dan een mail verzonden naar je e-mailadres waarop je gebruikersnaam geregistreerd staat. Volg de instructies uit deze mail om opnieuw in te kunnen loggen. Zo kun je je wachtwoord opnieuw instellen en dus ook wijzigen.

Als je vergeten bent welk e-mailadres je bij het registreren hebt gebruikt, kun je je ook aanmelden met jouw gebruikersnaam. Als dit ook niet lukt, kun je contact opnemen met forum@singlesupermom.com.

Na het aanmaken van een account, kan het gebeuren dat de activatiemail even op zich laat wachten. Ook komt het voor dat dit mailtje in je spambox terecht komt. Mocht je de activatiemail niet hebben ontvangen, neem dan contact op via forum@singlesupermom.com.

Klik op de button ‘Registreren’. Nadat je de benodigde gegevens hebt ingevuld klik je op ‘Registreren’ en ontvang je een mailtje met een activatielink op het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je te registreren. Om je te registreren op SingleSupermom.com dien je in het bezit te zijn van een geldig e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je account te activeren. Tevens kan de beheerder van SingleSuperMom.com dit e-mailadres gebruiken om contact met je op te nemen. Wanneer je je e-mailadres verandert, dien je de wijziging door te geven aan het forumbeheer. Dit kan per e-mail naar forum@singlesupermom.com.

Het algemene e-mailadres waarop je ons kunt bereiken is forum@singlesupermom.com

Oproepen voor een liefdes en/of seksrelatie zijn niet toegestaan. Deze profielen worden direct verwijderd.

Single SuperMom biedt op SingleSuperMom.com een forum aan en vindt respectvolle omgang met elkaar, de sfeer op de website en de veiligheid van bezoekers heel belangrijk. Daarom heeft SingleSuperMom.com huisregels opgesteld, waar iedere gebruiker zich aan dient te houden. Je krijgt alleen toegang tot het forum als je akkoord ben gegaan met de Algemene voorwaarden en Huisregels.

Single SuperMom is voor alle (zwangere) alleenstaande moeders. Het forum is opgebouwd uit verschillende topics met ieder hun eigen thema, zoals geld & recht, werk, opvoeding etc. Binnen deze topics vind je diverse discussies. Wanneer je bent ingelogd kun je zelf een discussie starten maar ook deelnemen aan lopende discussies. Ook is er de mogelijkheid om vragen over een topic te stellen aan moeders en als niemand eruit komt zullen wij het doorsturen naar een deskundige.

Je kunt een afbeelding invoegen door de link van het desbetreffende plaatje te kopiëren (rechtermuisknop/linkadres kopiëren), het icoontje met de tekst ‘img’ aan te klikken en daarin de link te plakken.

Dit doe je door naar ‘Berichten’ te gaan binnen jouw profiel. Wanneer je bij het betreffende bericht gaat staan, zie je in de rechterbovenhoek van het bericht een prullenbak icoon staan. Wanneer je hier op klikt, verwijder je het bericht.

Om te kunnen reageren in discussies op het Single SuperMom-forum heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Hiervoor moet je je registreren. Wanneer je bent aangemeld, kun je berichten plaatsen op de site en binnen het Single SuperMom-forum. Door op een topic te klikken kon je op de pagina van het topic. Onder de openingstekst van een topic vind je de bestaande berichten. Wanneer je op een bericht wilt reageren klik je op een bestaand bericht. Onder het bericht vind je een berichtvenster waarin je je tekst kunt plaatsen. Typ jouw tekst vervolgens in de teksteditor. Wanneer je op ‘Versturen’ klikt, wordt je reactie direct geplaatst. Je kunt ook eerst je reactie bekijken voordat je het plaatst.

  • Kan ik ook een profiel plaatsen zonder foto?

Je kunt een profiel aanmaken zonder gebruik van een profielfoto. Houd er wel rekening mee dat de kans groter is dat je minder contact maakt of respons krijgt wanneer je geen profielfoto plaatst.