Maandagavond 23.16; Dit is al de 4e kuch in 5 minuten. Als hij maar niet ziek wordt.
23.34; Gelukkig is het helemaal stil. Kan ik morgen toch werken.
23.46; Mama!!! Mag ik water? Mijn keel doet gek. Het kriebelt een beetje. Slok, kus, aai over de bol, oogjes dicht.
23.59; Okee, hij slaapt weer.
0.05; Mama!!! Ik heb beenpijn, wil je me aaien? Allebei de benen tegelijk aaien, anders gaat de pijn niet weg. Hup paracetamol, water en het is zo weer over en nu naar bed of moet je nog plassen? Nee? Mooi, hup slapen.
0.23; Gelukkig slaapt hij nu kan ik ook..
0.36; Mama!!!! Ik plas bijna in m’n broek. Ik kan echt niet meer AHHHHHH!!! Rennen lieverd rennen!!! Je kan het, kom op! Pfff… net op tijd! Handjes wassen, slok water en naar bed.
0.59; Mama ben je wakker? Ik heb toch niet genoeg gedronken. Mag ik meer water? Dit is echt de laatste keer lieverd. Je moet morgen naar school en mama moet gaan werken. We zijn morgen allebei heel erg moe. Drink genoeg, want je krijgt vandaag geen water meer. Slok slok slok, kus, aai over de bol, oogjes dicht.
1.05; Mama?? Jaaa lieverd? Je weet toch dat ik van je hou? Je bent echt mijn allerliefste mama! Mag ik nog een knuffel en een kus? Dankjewel mama, slaap lekker, i lie joe! I love you too, baby. Tot morgen!

Bovenstaande komt regelmatig voor. Soms is het veel en heb ik er de kracht niet voor, maar als ik dan denk aan de onvoorwaardelijke liefde die ik krijg, komt het wel weer goed. Hoe vaak ik m’n zoontje ook op een strafstoeltje zet en hoe vaak ik hem die ene leuke tekenfilm, vlak voor bedtijd, ook ontzeg (hij vindt het altijd onrechtvaardig), wordt hij de volgende dag weer helemaal happy wakker en krijg ik te horen dat ik de liefste mama ben. Die onvoorwaardelijke liefde zorgt ervoor dat ik weer vooruit kan. Ook al is het soms veel, ik ben super gezegend om mama van mijn ventje te zijn.

Mijn naam is Mehdjabeen en ik kom uit Den Haag. Het lijkt me enorm leuk om andere moeders te ontmoeten en daarom nodig ik alle moeders uit Den Haag uit om zich aan te sluiten bij Single SuperMom. Het netwerk wat ons verbindt voor vriendschap, oppas en andere hulp. Kom jij ook 2 of 3 april naar de bijeenkomsten in het Kurhaus?