Single SuperMom Ondernemen: het verwezenlijken van dromen & ambities plús het bereiken van economische zelfstandigheid
Het starten van een eigen onderneming biedt een goede mogelijkheid aan alleenstaande moeders om financieel onafhankelijk te worden. Immers, als ondernemer heb je veel vrijheid om je eigen dag in te delen, erg handig bij het managen van een gezin. Een eigen bedrijf zorgt niet alleen voor een eigen inkomen, maar het biedt tegelijkertijd vrouwen de kans om hun droom te verwezenlijken.
Single SuperMom heeft het traject Ondernemen in het leven geroepen om moeders die een eigen bedrijf willen beginnen (of al zijn begonnen) te ondersteunen bij hun ambities. Het starten van een eigen bedrijf is geen makkelijke opgave, en al zeker niet voor alleenstaande moeders. Het doel van onze bijeenkomsten is vrouwen die voor zichzelf willen beginnen de weg te wijzen en een steun in de rug geven. De kans dat de onderneming slaagt zal hierdoor aanzienlijk toenemen.
We bieden een traject waarin we vrouwen de tools aanbieden die ze nodig hebben bij het starten van een eigen bedrijf. Onze professionele ondernemers staan ze gedurende het hele programma bij met adviezen en ondersteunende informatie. Bovendien biedt de groep van single moms elkaar de nodige steun, niet alleen als collega-ondernemer maar ook als moeder.
Het is onze ambitie is om het project toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk single moms in Nederland, want helaas zitten we bijna altijd meteen VOL.
Maar vanaf morgen zullen we onze workshops ook online gaan delen. Morgen delen we “Huistijl” hoe ontwikkel je eigen huisstijl via: https://singlesupermom.nl/ons-forum/.
Voor de moeders die al deelnemen aan Single SuperMom Ondernemen. Tot zondag 13 maart.

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Korte Kolksteeg 2-2 in Amsterdam.