Stichting Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders. Ons doel is het versterken van de positie, het welzijn én het netwerk van alleenstaande moeders. Dat doen wij via onze website en door het organiseren van activiteiten. Van ‘fun’ netwerkevents tot trainingen die de positie van single moms verbeteren.

Welzijn, geld en netwerk
Onze activiteiten zijn gericht op drie thema’s: welzijn, geld en netwerk. Drie essentiële zaken voor alleenstaande moeders om goed voor zichzelf en voor de kinderen te zorgen.

Organisatie

Single SuperMom wordt voor het grootste deel gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Eva Yoo Ri, oprichtster van de stichting, is recent als directeur in dienst getreden bij de stichting en was voorheen bestuursvoorzitter op vrijwillige basis. Voor haar inzet is zij genomineerd voor diverse belangrijke prijzen waaronder de Joke Smit Prijs, een belangrijke prijs voor de emancipatie van vrouwen.

Eva geeft samen met haar team van professionals (trainers, coaches, etc) en de vele vrijwilligers invulling aan de missie en visie van Single SuperMom. Het team van professionals bestaat uit 1 vaste medewerker en voor de rest volledig uit flexibele krachten.