Word Single SuperMom ambassadeur!

Onze ambassadeurs zetten zich in om Single SuperMom overal in Nederland op de kaart te zetten. Zij werken samen met deskundigen, gemeentes, bedrijven of instellingen die zich willen inzetten om alleenstaande moeders te helpen, in welke zin dan ook. Denk bijvoorbeeld aan armoedevraagstukken, organiseren van netwerkbijeenkomsten of trainingen op gebied van werk of persoonlijke ontwikkeling.

De voordelen van het ambassadeurschap

Je inzetten als ambassadeur is niet alleen goed voor andere single moms, je hebt er zelf ook profijt van! Je vergroot niet alleen je netwerk, maar je krijgt ook de kans om je workskills te verbeteren en je cv aan te vullen. Bovendien heb je veel plezier met de andere moeders.

Ook ambassadeur worden?

Wil jij je als onze ambassadeur inzetten voor de verbetering van de positie van single moms? Bezoek dan een Single SuperMom bijeenkomst of stel je vragen via jobs@singlesupermom.com. Je krijgt dan ook een uitnodiging voor onze jaarlijkse ambassadeursbijeenkomst.

Ambassadeur (vrijwilliger) bij Single SuperMom word je niet zomaar! Wij zijn hartstikke blij met alle support die we kunnen krijgen, maar we willen ook graag weten met wie we in zee gaan. Als ambassadeur zal je dus altijd een gesprek krijgen met onze coördinator en vragen we je een VOG verklaring aan te leveren (indien je deze nog niet hebt, dan kan je deze gratis via ons aanvragen). Daarnaast hebben we in een gedragscode (vrijwillige) medewerkers en overeenkomst de zaken opgenomen die voor Single SuperMom belangrijk zijn.

Dit doen we omdat we het heel belangrijk vinden om de juiste mensen aan ons te binden. Voor alle SingleMoms en haar kind(eren).