Ons aanbod voor u

Single SuperMom is het grootste (online) netwerk van alleenstaande moeders in Nederland. Met dit netwerk bereiken we alleenstaande moeders met verschillende achtergronden. We zetten ons netwerk in om moeders te ondersteunen, gericht op maatschappelijke activatie, zelfredzaamheid en economische zelfstandigheid. Daarnaast organiseren we diverse bijeenkomsten rond thema’s als zorg, welzijn en geld.

Moeders die beter voor zichzelf kunnen zorgen, kunnen ook beter voor hun kinderen zorgen. Die profiteren dus mee van ons aanbod voor moeders. Daarnaast hebben we aparte programma’s voor kinderen. Tijdens de trainingen voor moeders, zien we aan veel van hun kinderen, dat ook zij specifieke behoeften en vragen hebben. Met onze programma’s voor kinderen werken we aan empowerment en bieden we lotgenotencontact en een time out uit de situatie thuis.

Landelijk netwerk van netwerken

Wij motiveren moeders in samenwerking met gemeentes en of fondsen in hun eigen regio een sociaal netwerk op te zetten. Zo kunnen we in steeds meer plaatsen ontmoetingsbijeenkomsten en trainingen aanbieden. Al honderden vrouwen zijn dankzij deze netwerken geïnspireerd en geactiveerd om bijvoorbeeld een stap te zetten richting (vrijwilligers)werk, een opleiding of het opzetten van een eigen onderneming.

Ons doel is een landelijk netwerk van lokale netwerken. Wie weet kan Single SuperMom iets betekenen voor de alleenstaande moeders in uw gemeente. Heeft u interesse in de start van Single SuperMom in uw regio? Graag horen wij van u via info@singlesupermom.com