Single SuperMom helpt!
Help jij ons?

Alleenstaande moeders zijn de meest kwetsbare groep in Nederland. Ze lopen het grootste risico op armoede en ze voelen zich het vaakst eenzaam. Ook de kinderen lijden daaronder.

Hulpverlening sluit vaak onvoldoende aan bij de mogelijkheden en behoeften van alleenstaande moeders. Single SuperMom weet wat zij nodig hebben om hun leven een positieve wending te geven.

Single SuperMom is de grootste netwerkorganisatie voor alleenstaande moeders. Dagelijks bereiken wij 38.000 vrouwen. Single SuperMom is laagdrempelig en inclusief. Wij weten dat alleenstaande moeders veel steun vinden bij elkaar.

Daarnaast geven we trainingen, coaching en helpen we alleenstaande moeders met bijvoorbeeld juridisch advies. Met de Durven Doen toer gaan we het land in om nog meer alleenstaande moeders te helpen om de eenzaamheid te doorbreken en uit de armoede te komen. Voor zichzelf en hun kinderen! Met jouw hulp kunnen we nog meer moeders helpen!

Met jouw steun kunnen wij moeders
op verschillende manieren helpen:

Superkids

Met activiteiten voor kinderen, zodat de moeders naar trainingen kunnen en de kinderen hun zorgen even vergeten en gewoon kind kunnen zijn.

Durven Doen

Met bijeenkomsten in heel Nederland waar alleenstaande moeders samenkomen en ondersteuning krijgen bij de trainingen van Durven Doen waarmee ze hun positie in de samenleving versterken.

Netwerk

Met netwerken waar alleenstaande moeders steun vinden bij elkaar en waar vragen niet gek zijn maar worden herkend.

Kortom, Single SuperMom ondersteunt alleenstaande moeders die steun verdienen. Steun je ons?

Jouw bijdrage maakt echt het verschil!

Doneren

Aan
Single SuperMom

Nalaten

Aan
Single SuperMom

Vriend

Van Single SuperMom.
Iemand die elk jaar steunt

DONATIEFORMULIER

  •