Deze alliantie is een initiatief van Stichting Single SuperMom, en heeft als doel om het verschil te maken in de levens van de 27.000 kinderen in Amsterdam die opgroeien in armoede. Samen met onze partners bestrijden wij kinderarmoede in onze stad door gezinnen te versterken. Zij onderschrijven onze missie dat alle kinderen in Amsterdam het recht hebben om mee te doen en een mooie toekomst verdienen.

Zover zijn we nog niet. Een op de vier Amsterdamse kinderen groeit op in armoede. Dit heeft grote invloed op hun toekomst, gezien armoede kinderen beperkt in het ontwikkelen van talenten en vaak een groter risico op gezondheidsproblemen oplevert.

Dagelijks zijn duizenden gezinnen in Amsterdam bezig met overleven in plaats van leven. In deze gezinnen is geen geld voor sociale activiteiten. Daar willen wij verandering in brengen: maar dat kunnen we niet alleen! Daar hebben we zo veel mogelijk bedrijven en organisaties in Amsterdam bij nodig. Samen kunnen we werken aan creatieve en slimme oplossingen. Samen hebben we impact. Samen maken we een eind aan kinderarmoede. Doe mee!

Lees hier meer: www.kinderarmoede.nl