Al onze trainingen, online-coaching, netwerkactiviteiten, workshops, bijeenkomsten (met kinderopvang) en ons online platform zijn gratis voor alleenstaande moeders. Wij willen hen immers helpen om uit de armoede te komen en weer mee te kunnen doen in de samenleving. Voor de moeders zelf en voor hun kinderen.
Dit betekent dat wij uit onze activiteiten voor moeders geen inkomsten halen. Daarvoor zijn we afhankelijk van middelen van derden.

Fondsen en overheidssubsidies zijn veelal gekoppeld aan projecten. Daarmee kunnen we veel nieuw aanbod ontwikkelen en aanbieden aan alleenstaande moeders. Voor het actueel en actief houden van het online platform – het hart van Single SuperMom – en alle ondersteuning die we via dit platform bieden, zoals online coaching, hebben we echter naast de projectfinanciering ook een vaste basis van inkomsten nodig.

Daarvoor zoeken we zakelijke partners die de doelen van Single SuperMom onderschrijven en ons als organisatie willen ondersteunen. Dit kan zowel financieel als met goederen en diensten. Van een aardigheidje met Sinterklaas of Kerst voor de deelnemers van trainingen in uw regio of de catering van een van onze bijeenkomsten tot sponsor van ons online platform, alles is mogelijk.

We zijn heel eerlijk. Investeren in alleenstaande moeders en hun kinderen, levert geen direct rendement op. Maar uw investering betaalt zich wel terug in een samenleving waaraan u als bedrijf of organisatie wilt bijdragen. Een samenleving die mensen niet afschrijft, maar kansen biedt. Als u alleenstaande moeders in Nederland een warm hart toedraagt en hun een kans op een betere toekomst gunt, nodigen we u graag uit voor een gesprek. Laat het ons weten via financieel@singlesupermom.com.