Maak kennis met ons bestuur

Single SuperMom is trots op haar bestuur, dat zich onbezoldigd inzet voor onze stichting en ons met raad en daad bijstaat.

Quintis Ristie
Voorzitter

Quintie

Quintis is allround mediaman en community builder. Over zijn bestuursfunctie bij Single SuperMom zegt hij: “Ik kom zelf uit Suriname en in mijn familie en gemeenschap komt eenouderschap veel voor, maar het is ook een maatschappij waar familie voor elkaar zorgt. In Nederland is dat minder, en veel meer geformaliseerd. Hier is het een doelgroep die afgevinkt moet worden. Behalve bij Single SuperMom. Het geheim van Single SuperMom is dat het laagdrempelig is, en het contact met de doelgroep heel direct. Wist je trouwens dat ik bestuurskunde ben gaan studeren door mijn vrijwilligerswerk bij Single SuperMom? Ik studeer bijna af.”

Saida Derazzi
Bestuurslid

Saida-Derazzi

Saida heeft haar eigen sociaal projectbureau dat zich bezighoudt met migratie en ontwikkeling. Ze is op vele fronten maatschappelijk actief. Over haar bestuursfunctie bij Single SuperMom zegt ze: “Ik ben zelf alleenstaand moeder geweest. Mijn kind is inmiddels volwassen maar ik weet wat het is om die struggle te hebben. De struggle van geen netwerk hebben, werken, thuis alles regelen, je kind opvoeden, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en er echt alleen voor staan. Ik vind het belangrijk me in te zetten voor deze moeders.”

Idrissa Marlin
Bestuurslid

Idrissa

Idrissa werkt als adviseur bedrijfsvoering bij de landelijke overheid. Over haar bestuursfunctie bij Single SuperMom zegt ze: “Ik ben zelf alleenstaande moeder van een dochter van 10, en het stoort me vaak hoeveel stigma er is rondom alleenstaande moeders. Dat alleenstaande moeders allemaal problemen hebben, of nooit werken. Dat is niet zo. Tuurlijk, het is niet altijd makkelijk. Ik heb een prima baan en werk fulltime, maar als je bijvoorbeeld net iets meer verdient dan het minimum, val je met allerlei regelingen buiten de boot. Dat is lastig. Ik wil graag bijdragen aan het oplossen van die problemen.”