Word Single SuperMom vrijwilliger!

Onze vrijwilligers zetten zich in om Single SuperMom overal in Nederland op de kaart te zetten. Als vrijwilliger werk je samen met deskundigen, gemeentes, bedrijven of instellingen die zich willen inzetten voor alleenstaande moeders, in welke vorm dan ook. Denk aan armoedevraagstukken, het organiseren van netwerkbijeenkomsten of trainingen op het gebied van werk of persoonlijke ontwikkeling. Maar je kunt je ook inzetten voor de kinderen van alleenstaande moeders, door het organiseren van leuke activiteiten, die kinderen zowel empoweren als een goede ervaring bezorgen.

De voordelen van vrijwilligerswerk

Je inzetten als vrijwilliger is niet alleen goed voor andere single moms en hun kinderen. Je hebt er zelf ook profijt van! Je vergroot je netwerk én je krijgt de kans om je workskills te verbeteren en je cv aan te vullen. Bovendien heb je veel plezier met de andere moeders en geeft het positieve energie om iets voor een ander te doen.
Om een goede vrijwilliger te zijn, is het belangrijk dat je zelf goed in je vel zit en sterk in je schoenen staat. Alleen dan kun je anderen helpen. Heb je het idee dat je eerst nog aan jezelf moet werken? Volg dan eerst een training van Single SuperMom. Daarmee kun je stappen zetten naar vrijwilligerswerk.

Ook vrijwilliger worden?

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor Single SuperMom? Kom dan naar een van onze speciale Single SuperMom informatiebijeenkomsten. Hier kun je al je vragen stellen over vrijwillligerswerk voor Single SuperMom. Je kunt ook mailen naar jobs@singlesupermom.com. Je krijgt dan ook een uitnodiging voor onze vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger bij Single SuperMom word je niet zomaar! Wij zijn hartstikke blij met alle support die we kunnen krijgen, maar we willen ook graag weten met wie we in zee gaan.
Je krijgt daarom altijd een gesprek met onze vrijwilligerscoördinator. Daarnaast moet je bereid zijn om trainingen te volgen en vragen we een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Heb je zo’n VOG-verklaring nog niet, dan kun je deze gratis via ons aanvragen. Daarnaast hebben we in een gedragscode (vrijwillige) medewerkers overeenkomst de zaken opgenomen die voor Single SuperMom belangrijk zijn.
Dit doen we omdat we het heel belangrijk vinden de juiste mensen aan ons te binden. Voor alle Single Moms en voor hun kind(eren).

Met wie krijg je als vrijwilliger als eerste te maken?
Camelia Contreras, vrijwilligerscoördinator en gastvrouw bij vrijwilligersbijeenkomsten.
jobs@singlesupermom.com

Meld je aan:

Hier kun je je cv uploaden. Let op: alleen pdf en word bestanden.