Home > Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers zetten zich in om Single SuperMom overal in Nederland op de kaart te zetten. Als vrijwilliger werk je samen met deskundigen, gemeentes, bedrijven of instellingen die zich willen inzetten voor alleenstaande moeders, in welke vorm dan ook. Denk aan armoedevraagstukken, het organiseren van netwerkbijeenkomsten of trainingen op het gebied van werk of persoonlijke ontwikkeling. Maar je kunt je ook inzetten voor de kinderen van alleenstaande moeders, door het organiseren van leuke activiteiten, die kinderen zowel empoweren als een goede ervaring bezorgen.

Je inzetten als vrijwilliger is niet alleen goed voor andere single moms en hun kinderen. Je hebt er zelf ook profijt van! Je vergroot je netwerk én je krijgt de kans om je workskills te verbeteren en je cv aan te vullen. Bovendien heb je veel plezier met de andere moeders en geeft het positieve energie om iets voor een ander te doen.
Om een goede vrijwilliger te zijn, is het belangrijk dat je zelf goed in je vel zit en sterk in je schoenen staat. Alleen dan kun je anderen helpen. Heb je het idee dat je eerst nog aan jezelf moet werken? Volg dan eerst een training van Single SuperMom. Daarmee kun je stappen zetten naar vrijwilligerswerk.

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor Single SuperMom? Kom dan naar een van onze speciale Single SuperMom informatiebijeenkomsten. Hier kun je al je vragen stellen over vrijwillligerswerk voor Single SuperMom.

Je kunt ook mailen naar jobs@singlesupermom.com. Je krijgt dan een uitnodiging voor onze vrijwilligersbijeenkomsten.