Single SuperMom streeft naar een landelijke dekking van netwerken en ondersteuning voor alleenstaande moeders en hun kinderen. Daarvoor zijn we op zoek naar organisaties die samen met ons lokale en regionale activiteiten willen opzetten en uitvoeren. Wij werken op veel plaatsen al samen met gemeenten, scholen, welzijnsinstellingen en buurthuizen.

Op dit moment zijn wij speciaal op zoek naar samenwerkingspartners waarmee we de training Durven Doen! kunnen aanbieden. Wij hebben de methode, het materiaal, kennis van de doelgroep en een goed lopend online platform dat we inzetten om moeders te bereiken. Dus dat is alvast geregeld. Hoe we de trainingen verder organiseren, bepalen we in overleg, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u er zelf in wilt en kunt steken en de deskundigheid die u zelf in huis heeft. Zo kunnen wij de trainingen verzorgen, maar we kunnen ook trainers bij u opleiden.

Wilt u meer weten over hoe u samen met Single SuperMom kunt werken aan het welzijn en een betere sociaaleconomische positie van alleenstaande moeders in uw organisatie of werkgebied? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eerst meer weten?

  •